Kraj loše serije - Radnički pobedio Napredak u Kruševcu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2023, 20:33

Kraj loše serije - Radnički pobedio Napredak u Kruševcu

Posle tri vezana poraza u plej-autu i jednog u Kupu Srbije, fudbaleri Radničkog iz Niša upisali su važnu pobedu - u 34. kolu Superlige savladali su Napredak u Kruševcu rezultatom 2:1 (2:1). Golove za niški tim postigli su Saša Marjanović i Miljan Škrbić. Surdulički Radnik poražen sa 2:0 (2:0) od Mladosti u Lučanima, pa je Radnički sada van "opasne zone".

Radnički je pobedio Napredak u srpskom "el klasiku", trećem ove >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sezone i pobegao od "opasne zone" tri kola pre kraja sezone.

Nišlije su povele u 15. minutu golom Saše Marjanovića sa 13 metara. Gosti iz Niša nastavili su da opsedaju gol domaćina, pa je u 30. minutu Miljan Škrbić, posle centaršuta Jamkama sa desne strane i dodavanja glavom Cvetkovića, pogodio gol i doneo prednost Radničkom od 2:0.

Dimitrije Stevanović na golu zamenio reprezentativca; foto: Jelena Mišić U 39. minutu igrača niškog tima Vargu je lopta pogodila u ruku i sudija Novak Simović je dosudio penal za Napredak, ipak, posle intervencije iz VAR sobe, dosuđen je korner za domaćine.

Napredak je do gola stigao u četvrtom minutu nadoknade kada je Nebojša Bastajić sa desetak metara pogodio mrežu Radničkog. To (2:1) je bio i konačan rezultat, a niški igrači su uspeli da se odbrane od napada Kruševljana u nastavku meča.

Osmi trijumf u domaćem šampionatu, ali i poraz surduličkog Radnika u Lučanima (2:0) Radničkom je doneo napredak na tabeli pa su niški igrači sada sa 32 boda na 12. mestu što je iznad zone za baraž i zone za ispadanje.

Do kraja su ostala još tri kola, a u narednom Nišlije igraju sa Javorom iz Ivanjice u Nišu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROVOVSKA BORBA ZA OPSTANAK: Radnički pobedom u Kruševcu pobegao iz opasne zone, Mladost slavila protiv Radnika!

Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2023

Biće neizvesno do samog kraja Fudbaleri Radničkog iz Niša došli su do izuzetno važne pobede u borbi za opstanak protiv Napretka u Kruševcu rezultatom 1:2 u okviru 34. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. U prvih pola sata igre već gosti iz Niša su uspeli da postignu dva gola, a strelci su bili...

Nastavak na HotSport.rs...

Radnik poražen u Lučanima, slede im mečevi odluke za opstanak u ligi

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2023, 11:08

Nisu uspeli fudbaleri Radnika da zadrže poziciju van zone ispadanja, pošto su u 4. kolu plej-auta Superlige sa 2:0 (2:0) poraženi od ekipe Mladosti u Lučanima...Nakon ispadanja od Čukaričkog u četvrfinalu Kupa, tim iz Surdulice doživeo je još jedan poraz koji im je dodatno zakomplikovao borbu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.