PLEJ-AUT SUPERLIGE: Dragoceni bodovi za Mladost i Radnički

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 20:40

PLEJ-AUT SUPERLIGE: Dragoceni bodovi za Mladost i Radnički

Zanimljiva borba za opstanak.

Mladost iz Lučana je savladala Radnik 2:0 (2:0) u utakmici plej-auta 34. kola Mozzart bet Superlige.

Domaćin je pre ovog meča bio u zoni ispadanja, a sa nova tri boda je uspeo da preskoči Surduličane na tabeli.

Lučanci su rešili pitanje pobednika u ranoj fazi utakmice. Marko Mirić je zatresao mrežu gostiju već u 5. minutu,a samo sedam minuta kasnije prednost Mladosti je duplirao Vladimir Silađi. Ovaj rezultat je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktivan do kraja duela četvrte runde plej-auta.

Tim iz Zapdne Srbije sada ima 32 boda, koliko i niški Radnički koji je u drugom meču dana nadigrao kao gost Napredak 2:1 (2:1). Nišlije su takođe zavšrile posao u prvom poluvremenu. Gosti su posle pola sata igre imali dva gola prednosti pogocima Saše Marjanovića (15) i Miljana Škrbića (30. minut).

Napredak je uspeo da smanji prednost Radničkog preko Nebojše Bastajića u trećem minutu nadoknade vremena u prvom delu igre, ali su gosti odneli tri boda iz komšijskog derbija pomoću kojih su pobegli iz zone koja vodi direktno u Prvu ligu Srbije.

Ostalo je još tri runde do kraja šampionata i očekuje nas velika borba za opstanak u superligaškom društvu.

Plej-aut

Mladost GAT - Spartak 1:1

Javor - Kolubara 2:0

Mladost Lučani - Radnik 2:0

Napredak - Radnički Niš 1:2

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.