KRUŠEVAC: Gašić uručio dva inhalatora Domu zdravlja

Izvor: Kurir, 28.Jun.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUŠEVAC: Gašić uručio dva inhalatora Domu zdravlja

Još kao gradonačelnik uz pomoć mojih prijatelja obećao sam da će dispanzer dobiti dva inhalatora koja su bila neophodna za rad Službe. Ovo je dokaz da nismo zaboravili da sve ono što obećamo ispunimo pre ili kasnije, rekao je ministar

KRUŠEVAC - Ministar odbrane Bratislav Gašić uručio je danas Službi za zdravstvenu zaštitu dece u Kruševcu dva inhalatora.Reč je o donaciji Labteka u vrednosti oko 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << evra, a kako je najavljeno, biće donirana još dva inhalatora.Gašić, bivši gradonačelnik Kruševca, najavio je da će sledeće nedelje biti donirano još dva vozila hitne pomoći kao i EKG za decu.

"Još kao gradonačelnik uz pomoć mojih prijatelja obećao sam da će dispanzer dobiti dva inhalatora koja su bila neophodna za rad Službe. Ovo je dokaz da nismo zaboravili da sve ono što obećamo ispunimo pre ili kasnije", rekao je Gašić novinarima u Kruševcu.

Direktorka Doma zdravlja Vesna Stević-Gajić zahvalila je ovom prilikom ministru Gašiću, rekavši da je ovom donacijom poboljšan kvalitet usluga doma zdravlja."Do sada je služba imala pet inhalatora, jedan aparat za merenje pulsa kod dece, što je bilo nedovoljno da se zbrinu mališani koji su patili od respiratornih infekcija na području grada, a kojih ima 30.000", objasnila je Stević-Gajić.Službi za zdravstvenui zaštitu dece danas su uručena i dva aparata za merenje pulsa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.