Vršac lak zalogaj za košarkašice Radničkog 2016

Izvor: KGsport.info, 19.Nov.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac lak zalogaj za košarkašice Radničkog 2016

Lakši trening imale su košarkašice Radničkog 2016 u meču 6. kola Druge ženske lige Srbije protiv ekipe Vršca. Učenice Vesne Despotović bukvalno su „demolirale“ nejake Vrščanke i nanele im ubedljiv poraz – 102:41 (27:14, 30:14, 17:7, 28:6).
Već na poluvremenu je domaći sastav imao 29 poena prednosti (57:28), tako da je Vesna Despotović u drugom poluvremenu mogla da pruži priliku igračicama sa manjom minutažom, koje su se pokazale u dobrom svetlu i učinile >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << pobedu svoje ekipe još ubedljivijom.
U skladu sa minutažom, i poeni u kragujevačkom timu bili su ravnomerno raspodeljeni. Kapiten Sara Milošević je za nešto više od dvadeset minuta uspela da ubaci 15 poena uz 7 uhvaćenih lopti. Jelena Trifunović je za petnaestak minuta na terenu postigla 13 poena uz stoprocentni učinak iz igre (6/6), 8 asistencija i čak 6 ukradenih lopti.
Dvocifren učinak u pobedničkoj ekipi imale su još Minela Mehović i Neda Rapović sa po 11 poena, kao i Ajša Hadžić sa 10 poena.
Kod gošći se sve vrtelo oko kapitena Milane Kerkez, koja je utakmicu završila sa 23 poena i 7 skokova.
Košarkašice Radničkog 2016 sa skorom 3-2 zauzimaju petu poziciju na tabeli Druge ženske lige Srbije, a u narednom kolu očekuje ih gostovanje ekipi Duge u Šapcu.
Foto: Marko Lazarević
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.