Izvor: Kragujevac.rs, 19.Mar.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje za nabolju studentsku ideju

Kancelarija za poslovnu podršku Univerziteta u Kragujevcu u saradnji sa Biznis inovacionim centrom u okviru WBCInno projekta organizuje takmičenje za najbolju studentsku ideju.

Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija u timovima od dva do četiri člana a deo timova mogu biti i istraživači i profesori. Svoje ideje i timove zainteresovani studenti mogu da prijave do 1. aprila 2015. godine slanjem popunjenog formulara na email bsokg@kg.ac.rs Kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << za poslovnu podršku.

Timovi sa kvalitetnim idejama prelaze u sledeću fazu u kojoj će uz preduzetničke obuke i mentorsku podršku razraditi i proveriti svoju poslovnu ideju. Pobednike ovog takmičenja očekuju vredne nagrade kao i učešće na Regionalnom finalnom takmičenju koje će biti održano u Beogradu.

Za najbolje timove obezbeđene su vredne nagrade. Prvi pobednički tim osvaja putovanje u okviru kog će posetiti partnerske institucije u Austriji, Nemačkoj, Engleskoj ili Španiji, obezbeđene su novčane nagrade preduzeća sponzora, zatim besplatna izrada brzih prototipova za dva tima, besplatni zakup poslovnog prostora u Biznis inovacionom centru u Kragujevcu u prvoj godini poslovanja za jedan od pobedničkih timova i ostale nagrade.

Više informacija zainteresovani učesnici takmičenja za nabolju studentsku ideju mogu dobiti u Kancelariji za poslovnu podršku ili se informisati na sajtu takmičenja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.