Rukometaši Dubočice dočekuju kragujevački Radnički

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 15:05

Rukometaši Dubočice dočekuju kragujevački Radnički

Nakon tri vezana poraza, rukometaši Dubočice u 12. kolu plej-ofa Arkus lige dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca. Utakmica u SRC "Dubočica se igra u subotu, 15. maja od 19 sati.

Problemi sa povredama i serija poraza je konačno iza igrača Dubočice, koji očekuju da sutra u svojoj dvorani upišu nova dva boda i nastave borbu za 5. mesto. "Vukovi" su, nakon minimalnog poraza od Rudara, doživeli dva ubedljiva poraza od Vojvodine i Metaloplstike, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pa će meč protiv Radničkog biti šansa da se prekine crni niz. Dobra stvar za trenera Pejčića je to što će konačno moći da računa na sve igrače.

Nakon serije loših rezultata, što zbog kadrovskih problema, što zbog slabije igre, nadam se da ćemo u subotu pružiti bolju partiju i da smognemo snage da odigramo što bolje. U prvom delu je bilo nerešeno, imali smo napad za pobedu, nismo uspeli da donesemo dva boda. Međutim, to je ekipa sličnog kvaliteta kao i mi. Uz želju i htenje, nadam se da ćemo uspeti da slavimo. Ovog puta smo mi blagi favoriti, iako nema publike dvorani - rekao je Pejčić.

Kragujevčani u Leskovac stižu nakon poraza od Vojvodine, a da su izuzetno neugodna ekipa pokazali su kada su na gostovanju u Šapcu osvojili bod. Na tri kola do kraja prvenstva ekipa Radničkog nalazi se na polsednjem, 8. mestu sa 4 boda, a eventulanom pobedom nad Dubočicom bi se izjednačili na tabeli.

U prvom duelu ove dve ekipe u Kragujevcu meč je završen nerešnim rezultatom.

Utakmica u Leskovcu igra se od 19 sati, uz direktan prenos na Jutjub kanalu Arkus lige.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva liga: Dinamo za nadu, Radnički i Dobočica za čast

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021

U 33. kolu Prve lige Srbije fudbaleri Dinama sastaju se sa direktnim konkurentom za opstanak, ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, već prežaljeni Piroćanci gostuju Železničaru u Pančevu, dok Dubočica koja se takođe već preselila u niži rang, dočekuje IMT. Sve utakmice se igraju u subotu,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Radnički gostuje leskovačkoj Dubočici 54 u derbiju začelja

Izvor: KGsport.info, 15.Maj.2021, 11:10

Rukometaši Radničkog danas od 19 časova gostuju leskovačkoj Dubočici 54, u utakmici 12. kola plej-of... Чланак Radnički gostuje leskovačkoj Dubočici 54 u derbiju začelja се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.