Reprezentativni poziv za talentovanog košarkaša Foke

Izvor: KGsport.info, 18.Jan.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativni poziv za talentovanog košarkaša Foke

Mladi košarkaš kragujevačke Foke Marko Đorđević pozvan je na mini pripreme pionirske reprezentacije Srbije, koje će biti obavljene u kragujevačkom hotelu „Šumarice“ od 1. do 4. februara.
Talentovani košarkaš Foke se zahvaljujući odličnim igrama našao u odabranoj grupi od 23 igrača mlađih od 15 godina, koji će učestovati na ovoj reprezentativnoj akciji.
Ovaj četrnaestogodišnjak, visok 191 cm, jedan je od najtalentovanijih izdanka svoje generacije, što >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je potvrdio osvajanjem individualnih nagrada na brojnim turnirima.
U prošloj godini Marko je proglašavan za najboljeg igrača „Kupa prijateljstva“ u Trebinju i „Đurđevdanskog turnira“ u Kragujevcu, a zaradio je i epitet najbolje strane nade na tradicionalnom FIBA turniru u Ivrei.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.