Radnički protiv Jedinstva za prekid loše serije (četvrtak, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 21.Feb.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički protiv Jedinstva za prekid loše serije (četvrtak, 18 h)

Odbojkaši kragujevačkog Radničkog ugostiće večeras od 18 časova u hali „Jezero“ ekipu Jedinstva iz Stare Pazove u meču 4. kola mini lige. Kragujevčani će u ovom susretu pokušati da dođu do svoje prve pobede u ovoj fazi takmičenja nakon tri uzastopna poraza, čime bi podigli moral pred sam finiš sezone.
Po peti put u sezoni odbojkaši Radničkog i Jedinstva odmeriće snage u međusobnom susretu. Naime, ove dve ekipe su se pored obaveznih duela u ligaškom delu takmičanja >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << sastale i u polufinalu Kupa Srbije, gde je uspešniji bio kragujevački tim, koji je zahvaljujući ubedljivoj pobedi u prvom meču (3:0) prošao u finale ovog nacionalnog takmičenja.
Ipak, odnos u pobedama je 2:2. Kragujevčani su dobili oba duela kod kuće, dok je Jedinstvo slavilo na utakmicama u Staroj Pazovi. Ako bismo išli tom logikom, uloga favorita u nastupajućem meču trebala bi da pripadne Šumadincima, ali stanje na tabeli mini lige kaže da Staropazovčani imaju pet bodova više u odnosu na Radnički, kao i šansu da se eventualnom pobedom u „Jezeru“ umešaju u borbu za četvrtu poziciju koja vodi u plej-of.
Učenici Bojana Dimitrijevića su sa tri vezana poraza na startu mini lige znatno umanjili mogućnosti za plasman u završnu fazu takmičenja, ali daleko od toga da sada mogu dići ruke od plej-ofa. Iako razlika između Radničkog i četvrtoplasiranog Mladog radnika iznosi čak osam bodova, ništa još nije gotovo i Kragujevčani bi sa dve uzastopne pobede, večeras protiv Jedinstva i na gostovanju Mladom radniku u narednom kolu, ponovo bili u igri za plej-of.
Zbog toga je ova utakmica od izuzetne važnosti za Šumadince, kako zbog plasmana, tako i zbog podizanja morala kompletne ekipe pred samu završnicu sezone, a naročito pred finale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom 10. marta u Lajkovcu.
U ovakvim trenucima podrška publike je neophodna, pa se u klubu nadaju dobroj poseti, a igrači Radničkog potrudiće se maksimalno da poprave loš utisak sa prethodno odigrane utakmice u „Jezeru“ protiv subotičkog Spartaka.
Ulaz na večerašnji susret je slobodan za sve posetioce.
M.P.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Radničkog spremni za proboj u gornji deo tabele (petak, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 21.Feb.2019

U 19. kolu Druge lige Srbije, košarkaši kragujevačkog Radničkog ugostiće u petak, 22. februara od 18 časova u hali „Jezero“ ekipu Pirota. Za Kragujevčane je ovo idealna prilika da pobedom nad Piroćancima osiguraju mesto u gornjem delu tabele i mirnije glave sačekaju finiš takmičenja.. Nakon...

Nastavak na KGsport.info...

Odbojkaši Radničkog produžili seriju poraza

Izvor: KGsport.info, 21.Feb.2019

Ni u četvrtoj utakmici mini lige odbojkaši Radničkog nisu uspeli da izbegnu poraz. Ovoga puta Kragujevčanima je meru uzela iskusna ekipa Jedinstva iz Stare Pazove, koja je u „Jezeru“ slavila rezulatom 1:3 (25:18, 18:25, 26:28, 20:25).. Ni promena trenera, ni podrška publike sa tribina „Jezera“,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.