Protiv Karađorđa sa imperativom pobede (subota, 19h)

Izvor: KGsport.info, 02.Dec.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Karađorđa sa imperativom pobede (subota, 19h)

Rukometaši Radničkog 1964 sastaće se večeras u hali „Jezero“ od 19 časova sa ekipom Karađorđa iz Topole, u poslednjoj utakmici pred svojom publikom u ovoj polusezoni Super B lige Srbije. Iza Kragujevčana su dva vezana poraza, tako da se pobeda protiv večerašnjeg rivala nameće kao apsolutni imperativ.
Promenljive igre tokom čitave polusezone odaljile su rukometaše Radničkog 1964 od borbe za sam vrh tabele. Četa Bojana Marinkovića nikako da uhvati kontinuitet dobrih >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << rezultata, pa su tako nakon trijumfa protiv Lokomotive i Topličanina došli porazi od Novog Pazara i Hajduk Veljka u Negotinu.
Doduše, treba napomenuti i to da je kragujevački tim imao dosta problema i sa povređenim igračima, što se i te kako odrazilo na rezultate. Zbog toga je meč sa Karađorđem jako važan kako bi se opet uhvatila ona pobednička nit pred tri vezana gostovanja koja Kragujevčane očekuju u nastavku takmičenja.
– Bez obzira na dva uzastopna poraza u prvenstvu, u utakmicu sa Karađorđem iz Topole ulazimo punom snagom. Pobeda je imperativ koji nas stavlja u gornji deo tabele i obezbeđuje mirniji odlazak na meč poslednjeg kola. Pozvao bih naše navijače da nas kao i uvek podrže u borbi za osvajanje novih bodova. – poručio je pivot Radničkog 1964 Miloš Stevanović.
Pobeda na utakmici sa Karađorđem bila bi i nagrada za kragujevačku publiku koja je od početka sezone uz rukometaše Radničkog 1964 i često je bila upravo onaj tas na vagi koji je na kraju odlučivao u korist kragujevačkog tima.
Foto: radnicki1964.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.