Poginuo u sudaru kamiona i automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo u sudaru kamiona i automobila

KRAGUJEVAC -

U saobraćajnoj nesreći u Bukoviku kod Aranđelovca, prilikom direktnog sudara kamiona sa prikolicom i automobila, poginuo je Nenad S. (31) iz mesta Venčane, saopštila je danas kragujevačka policija.

Kako je navedeno u saopštenju, nesreća se dogodila sinoć posle 22 sata, kada je teretno vozilo, marke "mercedes" kojim je upravljalo Stevica S. (22) iz Čokešine kod Loznice, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog izbegavanja udarnih rupa na kolovozu, iznenada prešlo na levu stranu kolovoza i sudarilo se sa automobilom marke "audi", kojim je upravljalo Nenad S.

Saobraćaj je na tom delu puta bio u prekidu dva sata, navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da je Stevica S. sproveden nadležnom istražnom sudiji zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Audi

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poginuo u sudaru kamiona i automobila

Izvor: Kurir, 05.Mar.2013

Nesreća se dogodila kada je kamion, najverovatnije zbog izbegavanja udarnih rupa kolovozu, iznenada prešao na levu stranu kolovoza i sudarilo se kolima kojima je upravljao poginuli Nenad S...KRAGUJEVAC - U saobraćajnoj nesreći u Bukoviku kod Aranđelovca, prilikom direktnog sudara kamiona sa prikolicom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.