Odbojkaši Radničkog eliminisani u šesnaestini finala Kupa CEV

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 22:37

Odbojkaši Radničkog eliminisani u šesnaestini finala Kupa CEV

Pobeda od 3:2 u prvom meču nije bila dovoljna Kragujevčanima.

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Kupa CEV, pošto su večeras u gostima poraženi od rumunske Krajove rezultatom 3:1, po setovima 25:22, 23:25, 25:21 i 25:20 u revanš meču šesnaestine finala ovog takmičenja.

Najefikasniji u ekipi Radničkog bio je Filip Stoilović sa 19 poena. Kod domaćih, najbolji je bio Milan Krstić sa 10 poena. U prvoj utakmici, odigranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Kragujevcu, Radnički je savladao Krajovu 3:2, po setovima 23:25, 25:18, 25:17, 21:25, 30:28.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje "zlatni set", koji se igra odmah po završetku druge utakmice. "Zlatni set" se igra do 15 poena. Krajova će u osmini finala Kupa CEV protiv Aluron Varte Zavjerče iz Poljske.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRALJEVČANI OSTALI BEZ OSMINE FINALA: Ribnica poražena i u revanšu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023

Finski Aka Volej slavio sa 3:1...Odbojkaši Ribnice nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Kupa izazivača, pošto su u Kraljevu poraženi od finskog Aka Voleja 3:1, po setovima 17:25, 25:13, 25:19 i 25:21 u revanš meču šesnaestine finala ovog takmičenja. Najefikasniji u ekipi Ribnice bio je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kraj evropskog puta za odbojkaše Radničkog, Krajova nadoknadila minus iz „Jezera“

Izvor: KGsport.info, 30.Nov.2023, 02:30

Odbojkaši Radničkog poraženi su na gostovanju rumunskoj Krajovi u revanš utakmici šesnaestine finala CEV kupa... Чланак Kraj evropskog puta za odbojkaše Radničkog, Krajova nadoknadila minus iz „Jezera“ се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.