Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestašica krvi u Kliničkom centru u Kragujevcu

Službi za transfuziju Kliničkog centra u Kragujevcu nedostaju sve krvne grupe zbog čega su pozvali dobrovoljne davaoce da se odazovu apelima kako bi se stanje popravilo.

U Službi za transfuziju Beti je rečeno da je i u prethodnom periodu bilo oscilacija, ali da je sada stanje vrlo teško.

Rečeno je da zbog "tanke" zalihe krvi do sada nije bilo otkazivanja intervencija, ali i da će o tome šta će ubuduće biti sutra odlučiti nadležni u Službi za transfuziju.

Dobrovoljni davaoci mogu i danas da dođu i daju krvi u Službi za transfiziju do 14.00.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nestašica krvi u Kliničkom centru u Kragujevcu

Izvor: B92, 11.Nov.2019

Službi za transfuziju Kliničkog centra u Kragujevcu nedostaju sve krvne grupe zbog čega su pozvali dobrovoljne davaoce da se odazovu apelima...Rečeno je da zbog "tanke" zalihe krvi do sada nije bilo otkazivanja intervencija, ali i da će o tome šta će ubuduće biti sutra odlučiti nadležni u Službi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.