Izvor: KraljevoPress.com, 21.Dec.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Krune" stoje uprkos porazima

Foto: M. MIHAJLOVIĆ

Sportski centar „Okanik“ u Mataruškoj Banji kod Kraljeva u subotu je bio predstavništvo američkog fleg fudbala. Dva tima, četiri selekcije – suočavanje u višesatnom revijalnom turniru „Kraljevo Challenge“ koji se treću godinu za redom održava u organizaciji kluba Kraljevo „Royal Crowns“. Domaćini su i ove godine ugostili mušku selekciju fleg fudbala Kragujevac „Wild Boars“, ali je ovog puta u fokusu bilo suočavanje ženskih fleg timova kraljevačkih „Kraljica“ i kragujevačkih „Divljih Mački“ – prva utakmica ikada odigrana u Srbiji između dva ženska tima.

Kraljevački momci su sa Kragujevčanima odmeravali umeće igre kroz tri meča u kojima su gosti bili bolji i zasluženo poneli titulu šampiona turnira. Kraljevčani, bez obzira na poraze, nisu se predali tako lako, već su se sve vreme maksimalno trudili da sačuvaju obraz svog tima i poziciju drugoplasirane ekipe u sezoni koja je prethodila. Rezultati po mečevima su bili: 22:44 (20:18), 6:30 (6:18), 19:27 (13:13).
 

Nastavak na KraljevoPress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojke vole (američki) fudbal

Izvor: RTS, 21.Dec.2011

Prvi ženski meč fleg fudbala u Srbiji (verzija američkog fudbala) igrale su devojke iz Kraljeva i Kragujevca. Na meču u Mataruškoj Banji "divlje mačke" iz Kragujevca bile bolje od kraljevačkih "kraljica". Osim devojaka, meč odigran i između muških ekipa dva grada.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.