Kraljevčanke bolje od Šumadinki u „Jezeru“

Izvor: KGsport.info, 21.Jan.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevčanke bolje od Šumadinki u „Jezeru“

Košarkašice kragujevačke Šumadije poražene su u 15. kolu Prve ženske lige Srbije od ekipe Kraljeva rezultatom 62:97 (14:25, 15:20, 18:31, 15:21).
Utakmica odigrana u hali „Jezero“ protekla je u očekivanoj dominaciji popularnih „Malenih“, koje su lako došle do trijumfa nakon što su već u prvoj četvrtini stekle dvocifrenu prednost i do kraja susreta je dodatno uvećale. Prevagu je odnela visinska prednost gostujućih košarkašica, koje su od samog starta utakmice uspostavile >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << skakačku dominaciju pod oba obruča.
Dragana Nikolić je sa 19 poena i 9 skokova predvodila ekipu Kraljeva do jedanaeste pobede u sezoni. Poen manje postigla je Anamarija Stojčić, dok je Aleksandra Katić svom bivšem klubu ubacila 16 poena. Odlična je bila i Tossou Afanwoubo, koja je ostvarila dabl-dabl učinak sa 12 poena i isto toliko skokova.

U ekipi Šumadije Natalija Spaić je ubacila 24 poena (5 asistencija), a Neda Vasović 22 poena.
Šumadinke nakon ovog poraza i dalje zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli sa dve pobede manje u odnosu na subotički Spartak, koji se nalazi u bezbednoj zoni.
U 16. kolu ekipa trenera Nenada Nikolića gostuje Vršcu u derbiju začelja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

"Kill Bill" blistao u Patri

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018

Olimpijakos je na krlima Vasilisa Spanulisa slavio na gostovanju kod Prometeja. Milutinov vrlo dobar...Crveno-beli su od starta stavili domaćinu do znanja da nema čemu da se nada...Puleni Janisa Sfaropulosa su već u prvom kvartalu stekli dvocifrenu prednost, u nastavku nisu dozvolili rivalu da ih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.