Košarkašice Radničkog deklasirale Bagdalu na premijeri

Izvor: KGsport.info, 16.Okt.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Radničkog deklasirale Bagdalu na premijeri

Ubedljivu pobedu upisale su košarkašice Radničkog na gostovanju kruševačkoj Bagdali u prvom kolu Druge ženske lige Srbije – Jug B. Kragujevčanke su slavile sa čak 46 poena razlike – 78:32 (22:8, 21:2, 17:9, 18:13), najavivši veoma uspešnu takmičarsku sezonu.
U prve dve četvrtine ekipa trenera Nenada Milovanovića dozvolila je svojim rivalkama samo deset poena. Posebno je bila impresivna igra Kragujevčanki u drugoj četvrtini, koju su dobile sa 21:2. Do kraja utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nije bilo opuštanja u redovima ekipe Radničkog, koja je na kraju maltene ponizila Kruševljanke.
Nenad Milovanović bio je prezadovoljan izdanjem svoje ekipe na premijeri u novoj sezoni. Posebno je apostrofirao borbenost njegovih igračica.
– Najbitnije u ovom trenutku jeste to da smo u toku utakmice uvežbali neke novine u igri i da su se sve igračice upisale u listu strelaca. Zadovoljan sam borbenošću svih igračica, a posebno jedne od najmlađih u ekipi, Emilije Gajić, koja je više bila na podu nego u vazduhu, pošto se bacala se za svaku loptu. Zaslužila je aplauz i čestitke ostatka tima po završetku utakmice. Bićemo jači od drugog kola za još tri nove igračice, tako da za sad idemo pravim putem. Čestitam mladoj ekipi Bagdale na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku sezone. – poručio je Milovanović.

Višnja Stefanović završila je utakmicu kao najefikasnija u ekipi Radničkog sa 17 postignutih poena, Hasanović je upisala poen manje, a među dvocifrene strelce upisala se i Jovanovićeva sa deset postignutih poena.
U drugom kolu košarkašice Radničkog ugostiće ekipu Topličanina 2012.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Student izgubio na svom parketu od Kraljeva

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2017

Nakon neverovatne pobede nad Vršcem od 121 poena razlike, usledio je "hladan tuš" za košarkašice Studenta, na domaćem terenu. Nišlijke su u 2. kolu Prve lige poražene sa 78:54 od Kraljeva, jedne od najboljih domaćih ekipa, koja se takmiči i u Regionalnoj ligi.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.