Izvor: Kragujevac.rs, 22.Sep.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček za Gorana Nikolića u Kragujevcu

Kragujevački paraolimpijac Goran Nikolić je do danas istrčao 20 maratona, od 55 koje treba da istrči za 55 dana kako bi postavio novi Ginisov rekord.

U subotu 24. septembra u okviru ovog jedinstvenog i ekstremnog atletskog poduhvata Goran Nikolić iz Smedereva stiže u Kragujevac. Organizatori maratona pozivaju sugrađane da na trgu kod Krsta između 11,30 i 12,00 sati dočekaju Gorana Nikolića i svojim prisustvom uveličaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << završetak 22. etape.

Nikolić je, da podsetimo, u obaranje Ginisovog rekorda krenuo 3. septembra. Goran u pratnji svog tima svakog dana trči 42 kilometra i 196 metara do jednog od 55 gradova u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Završnica maratona biće u Budvi 27. oktobra. Cilj ovog maratona je prikupljanje sredstava za nabavku sportske opreme i rekvizita za korisnike Regionalnog centra za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra“.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane i sportsite koji žele da se uključe u deo maratona i trčanjem sa Goranom podrže ovu humanitarnu akciju da se prijave na telefon 065/8000285 ili na e – mail maratonzaginisa@gmail.com.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Maraton za Ginisa - Nikolić u subotu stiže u Kragujevac! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2016

Nezaustavljivi Goran Nikolić nastavlja svoj pohod ka Ginisovom rekordu, a u subotu će trčati svoj 22. maraton u isto toliko dana i to u svom Kragujevcu...Posle 21. uspešno istrčanog maratona kroz Srbiju, Goran Nikolić dotrčava do svog Kragujevca u subotu 24. septembra oko 11,30h kod Krsta u centru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.