Vučić: Patrijarhove reči lepe, ali i obavezujuće

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Patrijarhove reči lepe, ali i obavezujuće

Beograd -- Vučić zahvalio je patrijarhu SPC Irineju na izjavi da se predsednik "kao lav" bori za Kosovo i Metohiju i poručio da su te reči lepe, ali i obavezujuće.

"To su koliko lepe, toliko i veoma obavezujuće reci, veoma važne i veoma obavezujuće i boriću se za interese našeg naroda na KiM svim srcem i svom snagom, kao što sam se i do sada borio", rekao je predsednik Srbije novinarima u Beogradu.

Predsednik je naveo da ne može da zna da li će njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << borba za južnu pokrajinu uvek biti u saglasju sa nekim ljudima koji bi da sanjaju snove koji su nemogući, nerealni i istakao da će se boriti za Srbiju, za KiM i pre svega za interese i budućnost našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Na pitanje kako u odnosu na patrijarhovu vidi izjavu Vuka Jeremića da ga treba spreciti da se dogovori sa Prištinom oko Kosova, jer će, kazao je Jeremić, Vučić to kapitalizovati, predsednik je kazao da bi prvo on trebalo da odgovori na pitanje odakle mu pet miliona evra na računu, pa tek onda da deli lekcije o poštenju.

"Neka se nađe neki od 'nezavisnih' novinara da ga pita odakle mu pet miliona evra na računu, jesi li ti trgovao gasom, oružjem, kakve si lopovluke pravio pa pet miliona evra na svoj racun dobio", kazao je Vučić.

"Pet miliona evra mu lopuže prebacile na račun, a on nam još soli pamet o poštenju i ne znam cemu već", kazao je Vučić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.