Večernje novosti slave 65 godina postojanja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Okt.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernje novosti slave 65 godina postojanja

Tu predanost cene mnogi, od “malih” ljudi, čitalaca, do sportista, političara, estradnih ličnosti, umetnika…

Svečani broj Večernjih novosti, povodom 65 godina od štampanja prvog broja lista, donosi intervjue sa brojnim značajnim ličnostima iz sveta politike, kulture, estrade.

Napisana reč nije jedina veza „Večernjih novosti“ sa čitaocima. Mnoge ideje pretočene su u zajedničke akcije, čas humane, čas radi razonode, čas da nekog usreće, čas da pomognu >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u lečenju… Najplemenitiji podvig godine je jedna od najstarijih, koja je opstala do ovih dana. U njoj čitaoci predlažu ljude koji su učinili neki podvig žrtvujući često i svoj život da bi spasli tuđi.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.