Reagovanje stranaka na Vučićevu posetu Kosmetu

Izvor: RTS, 21.Jan.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovanje stranaka na Vučićevu posetu Kosmetu

Aleksandar Vučić pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu, navodi u saopštenju Pokret socijalista. Pokret Dosta je bilo ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji propaganda.
Pokret socijalista je istakao da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji potez istinskog državnika, kojim je pokazao izuzetnu ličnu hrabrost, ali je, ocenjuju, prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu. 
"Smatramo da je današnja poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji potez istinskog državnika i da je od vitalnog značaja za dalji opstanak i život Srba na prostoru Kosova i Metohije", navodi se u saopštenju.
PS ukazuje da je Vučić svojim dolaskom na Kosovo i Metohiju poslao čvrste garancije i uverenja da će naša država, na čijem je on čelu, brinuti o bezbednosti svih Srba na Kosovu i Metohiji.
"Aleksandar Vučić je uvek uz svoj narod kada je najteže i još jednom pozivamo sve Srbe sa Kosova i Metohije na jedinstvo i zajedništvo, jer samo jedinstvena i jaka Srbija može da očuva mir i stabilnost", naglašava se u saopštenju.
Pokret Dosta je bilo ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji propaganda čiji je cilj da se skrene pažnja javnosti sa glavnog pitanja otkrivanja odgovornih za ubisto Olivera Ivanovića. Vučić pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu.
Pokret Dosta je bilo saopštio je da građani umesto toga očekuju hitno privođenje pravdi nalogodavaca i ubica najjačeg opozicionog političara na KiM Olivera Ivanovića.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.