Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Vučić pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu

Pokret socijalista je istakao da poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu potez istinskog državnika, kojim je pokazao izuzetnu ličnu hrabrost, ali je, ocenjuju, prvenstveno pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu.

"Smatramo da je današnja poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji potez istinskog državnika i da je od vitalnog značaja za dalji opstanak i život Srba na prostoru Kosova i Metohije", navodi se u saopštenju.

PS ukazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je Vučić svojim dolaskom na Kosovo i Metohiju poslao čvrste garancije i uverenja da će naša država, na čijem je on čelu, brinuti o bezbednosti svih Srba na Kosovu i Metohiji.

"Aleksandar Vučić je uvek uz svoj narod kada je najteže i još jednom pozivamo sve Srbe sa Kosova i Metohije na jedinstvo i zajedništvo, jer samo jedinstvena i jaka Srbija može da očuva mir i stabilnost", naglašava se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reagovanje stranaka na Vučićevu posetu Kosmetu

Izvor: RTS, 21.Jan.2018

Aleksandar Vučić pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu, navodi u saopštenju Pokret socijalista. Pokret Dosta je bilo ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji propaganda. . Pokret...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.