Kosovskoj Mitrovici treba krv!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2011, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovskoj Mitrovici treba krv!

Nadležni sa odeljenja za transfuziju krvi u Kosovskoj Mitrovici rekli su danas da su zalihe krvi na minimumu, apelujući na dobrovoljne davaoce da se jave.

Dr Vesna Milentijević izjavila je da su rezerve krvi smanjene, apelujući na dobrovoljne davaoce krvi da se jave Službi za transfuziju krvi u mitrovičkoj bolnici.

"S obzirom na to da bez krvi nema života i da krv život znači, zdrave osobe od 18 do 65 godina mogu da se jave, da istovremeno provere svoje zdravstveno stanje. Efekat posle davanja krvi je nemerljiv. Svaka jedinica krvi spašava nečiji život i mnogo znači onome kome je krv potrebna", rekla je Milentijevićeva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.