Kosovo: Na izborima 103 subjekta

Izvor: B92, 18.Sep.2013, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Na izborima 103 subjekta

Priština -- Centralna izborna komisija završila je registraciju političkih subjekata za lokalne izbore 3. novembra, na kojima će učestvovati ukupno 103 politicka subjekta.

Kako je saopšteno posle sednice Komisije, medju prihvaćenim listama su i Gradjanska Inicijativa Srpska i Gradjanska Inicijativa SDP - Oliver Ivanović.

Komisija je večeras prihvatila i liste Alijansa za buducnost Kosova - Demokratski savez Dardanije, Demokratska partija Kosova, Nova snaga, Socijaldemokratska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partija, Samostalna liberalna stranka i Pokret Samoopredeljenje.

Ovim je kompletirana lista od ukupno 103 politicka subjekta koji će učestvovati na lokalnim izborima, od kojih su 33 politicke partije, 52 gradjanske inicijative, 16 nezavisnih kandidata i dve koalicije, sa ukupno 7.932 kandidata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA IZBORE NA KiM: Prihvaćena lista Građanska Inicijativa Srpska

Izvor: Kurir, 18.Sep.2013

PRIŠTINA - Centralna izborna komisija završila je registraciju političkih subjekata za lokalne izbore 3. novembra, na kojima će učestvovati ukupno 103 politicka subjekta...Kako je saopšteno posle sednice Komisije, među prihvaćenim listama su i Građanska Inicijativa Srpska i Građanska Inicijativa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.