Haradinaj izgubio bitku, a da li će i rat?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj izgubio bitku, a da li će i rat?

Ramuš Haradinaj, kandidat za premijera koalicije koju čine tri stranke proizašle iz rata - Demokratska partija Kosova , Alijansa za budućnost Kosova i Inicijativa za Kosovo, već je izgubio svoju prvu bitku nakon što su pokret Samoopredeljenje i Demokratskii savez Kosova odbili da se sastanu sa njim, piše danas prištinski list Zeri.

Međutim, kako se dodaje, pitanje da li će izgubiti i rat tek ostaje da se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u narednim nedeljama, a izazovi koji stoje pred koalicijom kada je reč o formiranju vlade možda nadilaze njihova očekivanja.

U svakom slučaju, vreme ističe i odbrojavanje za Haradinaja je već počelo, upozorava Zeri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zeri: Haradinaj izgubio prvu bitku, a da li će i rat?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2017

Ramuš Haradinaj, kandidat za premijera koalicije koju čine tri stranke proizašle iz rata - Demokratska partija Kosova , Alijansa za budućnost Kosova i Inicijativa za Kosovo, već je izgubio svoju prvu bitku nakon što su pokret Samoopredeljenje i Demokratski savez Kosova odbili da se sastanu sa njim,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.