Ubedljiv poraz Mege na startu ABA lige

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz Mege na startu ABA lige

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su Megu u Beogradu rezultatom 87:63 u utakmici koja je otvorila ovogodišnje izdanje ABA lige.
Na meču Amijen – Marselj, naša kladionica nudi kvotu 1.60 za duplu šansu 1X.
Košarkaši Mega Bemaksa po prvi put igraju ABA ligu kao domaćini u Beogradu i na njihovu žalost doživeli su poraz u hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu.
Već od samog starta je gost nametnuo sopstveni ritam i pokazao da je s razlogom favorit u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ovoj utakmici, pa smo posle uvodnih 10 minuta košarke imali prednost 16:8 u korist Cedevita Olimpije.
Dejan Milojević je uspeo da podigne svoje izabranike, koji su uspeli da se vrate odličnom igrom na startu druge deonice, čak je u momentu bilo 26:22 za Cedevita Olimpiju, ali tada kreće nova serija gostiju iz Ljubljane i na “velikom odmoru” smo imali rezultat 41:32.
U drugom poluvremenu su maltene samo odrađivali posao košarkaši Cedevita Olimpije i po ulasku u poslednji kvartal svima je bilo jasno ko je pobednik, samo se čekao konačan rezultat, koji je glasio 87:63.
Najefikasniji pojedinac je bio nekadašnji kapiten Crvene zvezde Marko Simonović sa 24 poena, dok je Kodi Miler Mekintajer postigao 13 uz 10 skokova i 5 asistencija.
Na drugoj strani, Marko Simonović je takođe bio najefikasniji, samo je on postigao 12 poena, a poen manje je ubacio plejmejker Partizana na pozajmici u Megi, Uroš Trifunović.

The post Ubedljiv poraz Mege na startu ABA lige appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela ABA liga - Ljubljančani slavili u Beogradu, bitno je zvati se Marko Simonović!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019

Najmlađa ekipa ikad u ABA ligi nije uspela da parira jednom od favorita...Cedevita Olimpija je uspela da preskoči prepreku zvana Mega Bemaks...U hali "Ranko Žeravica" ekipa Mege nije  mogla da parira daleko iskusnijoj ekipi, ali je na trenutke pokazivala veliki potencijal i talenat koji će i ove...

Nastavak na Sportske.net...

Olimpijakos se osramotio protiv Asvela

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019

Veliko iznenađenje viđeno je na samom kraju prvog kola Evrolige. Ekipa Asvela je demolirala Olimpijakos u Francuskoj sa 82:63.. Na meču Amijen – Marselj, naša kladionica nudi kvotu 1.60 za duplu šansu 1X.. Očigledno je da Olimpijakos ima velikih problema. Tim se ove sezone takmiči u drugoj...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.