Cedevita Olimpija pobedila Megu na startu ABA lige

Izvor: Beta, 04.Okt.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita Olimpija pobedila Megu na startu ABA lige

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su večeras u Beogradu domaći Mega Bemaks sa 87:63 (16:8, 25:24, 20:17, 26:14), u prvoj utakmici nove sezone u ABA ligi.U Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, ekipa iz Ljubljane vodila je tokom cele utakmice, posle prve četvrtine imala je osam razlike, na poluvreme je otišla sa devet, a do kraja je uvećala prednost i ubedljivo pobedila.Tim je predvodio Marko Simonović sa 24 poena, četiri ukradene lopte i tri skoka. Kodi Miler Mekintajer postigao je 13 poena uz 10 skokova i pet asistencija, a Filip Krušlin 12 poena.U ekipi Mege Marko Simonović postigao je 12 poena uz sedam skokova, Uroš Trifunović 11 poena i pet skokova, Luka Ašćerić 10 poena, a Edin Atić devet poena i 13 skokova.U drugom kolu narednog petka Mega će igrati na gostovanju protiv FMP-a, a Cedevita Olimpija će dva dana kasnije biti domaćin Ciboni.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cedevita Olimpija nadigrala Megu na startu ABA lige

Izvor: RTS, 04.Okt.2019

Košarkaši Cedevita Olimpije nadigrali su Megu Bemaks sa 87:63 u prvoj utakmici nove sezone ABA lige. . Novoformirana ekipa nastala fuzijom Olimpije i Cedevite uspešno je započela novu sezonu. Tim mege uspeo je da koliko-toliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.