TRAGEDIJA: Preminuo bivši košarkaški reprezentativac Francuske (34)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 09:57

TRAGEDIJA: Preminuo bivši košarkaški reprezentativac Francuske (34)

Na treningu je imao srčani udar.

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Francuske Ludovik Vati preminuo je u 35. godini od posledica srčanog udara, piše Eurohoops.

On je 2013. morao da prekine karijeru zbog kardiovaskularne bolesti, ali je ponovo zaigrao, i to za amaterski Tuluz.

RIPhttps://t.co/HNPKJKz62C

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) September 1, 2023

Na treningu ovog tima u utorak imao srčani udar, bio je u komi, ali nažalost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije preživeo.

Igrao je zajedno sa Nikolasom Batumom u mladoj reprezentaciji i zabeležio je 35 nastupa za sve selekcije "trikolora" pre nego što je u 24. godini morao da se povuče sa najveće scene.

Tokom karijere igrao je za Ortez, Orlean i Gravlen, a dve sezone proveo je i u Evroligi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bivši reprezentativac Francuske umro u 34. godini

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Sep.2023

Nedavno je doživeo srčani udar Nekadašnji košarkaški reprezentativac Francuske Ludovik Vati preminuo je u 34. godini, javljaju tamošnji mediji! Vati je 2013. morao da prekine profesionalnu karijeru zbog kardiovaskularne bolesti i igrao je amaterski za Tuluz. Upravo je na treningu ovog tima u utorak...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.