Spektakl u Čačku - Borac lider druge ABA lige (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Čačku - Borac lider druge ABA lige (video)

Spektakularno veče u hali kraj Morave. Košarkaši Borca iz Čačka nakon produžetka savladali Primorsku i izbili na čelo tabele.

Večeras se po ko zna koji put pokazalo da Čačak živi za košarku i da Borac kao klub zaslužuje da bude deo regionalne košarkaške lige.

Čačani su u derbiju 13. kola druge ABA lige večeras savladali Primorsku rezultatom 78:75 (19:14, 13:11, 22:20, 9:18, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 15:12) pred oko 2.000 navijača.

Domaći su bolje otvorili utakmicu i do odlaska na veliki odmor stekli 7 poena prednosti, ali je Primorska uspela da se vrati u nastavku i izbori produžetak.

Na krilima publike koja je sve vreme bila vetar u leđa domaćem timu Borac je uspeo da slavi u produžetku i da se domogne liderske pozicije na tabeli.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Nemanja Todorović i Ilija Đoković sa po 14 postignutih poena, a Todorović je na to dodao i 10 asistencija.

Borac je tako uspeo da se revanšira slovenačkom sastavu za poraz na startu sezone ali nije uspeo da nadomesti 6 poena razlike tako da će Primorska biti u prednosti ukoliko na kraju ligaškog dela dve ekipe budu imale isti broj pobeda i poraza.

VIDEO HIGHLIGHTS: @KKBoracCacak - @kksixtprimorska (78:75). #ABALiga2 pic.twitter.com/6NWjx2iLMN

— ABA Liga 2 (@ABA_League2) January 10, 2018
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EK - Budućnost ruši redom, nakon Zvezde pala i Cedevita

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018

Sjajnu formu demonstriraju izabranici Aleksandra Džikića u regionalnoj ABA ligi i Evrokupu. Nakon pobede nad Crvenom zvezdom mt:s večeras slavili u Zagrebu protiv Cedevite...Aktuelni lider regionalnog šampionata uspeo je da u samo tri dana savlada najveće takmace za titulu u ABA ligi...Budućnost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.