Santovac ugostio košarkaške delegacije u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santovac ugostio košarkaške delegacije u Zrenjaninu

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac ugostio je danas u Gradskoj kući delegacije košarkaških reprezentacija koje grupnu fazu Evropskog prvenstva igraju u Zrenjaninu.

Santovac je u društvu pomoćnika gradonačelnika Sime Salapure poželeo dobrodošlicu delegacijama Srbije, Belorusije, Rusije i Belgije, koje se takmiče u grupi D Evropskog šampionata, a prijemu je prisustvovala i delegacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Međunarodne košarkaške federacije (FIBA).

Santovac od gostiju imao priliku da čuje pozitivne utiske o samom gradu i organizaciji EP, a od srpskih košarkašica Nevene Jovanović i Saše Čađo dobio je dres sa potpisima košarakaških reprezentativki.

Pored Zrenjanina, domaćin najboljim košarkašicama Evrope je i Niš, dok će druga faza prvenstva biti održana u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.