SENZACIONALAN KOŠARKAŠKI TRANSFER: Emir Preldžić potpisao za Orlovik iz Žepča

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIONALAN KOŠARKAŠKI TRANSFER: Emir Preldžić potpisao za Orlovik iz Žepča

Reprezentativac Turske Emir Preldžić se posle 15 godina vratio u BiH i potpisao za Orlovik iz Žepča Neverovatan košarkaški transfer u komšiluku. Reprezentativac Turske Emir Preldžić se posle 15 godina vratio u BiH i potpisao za Orlovik iz Žepča.Naime, ovaj klub je na svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << „fejsbuk”stranici objavio informaciju za koju su mnogi mislili da je u pitanju samo šala, ali se ispostavilo da su i te kako ozbiljni u Orloviku. Preldžića će biti u konkureciji za utakmicu prvog kola protiv KK Banovići. Ovaj 32-godišnji košarkaš je ponikao u zeničkom Čeliku, a kasnije je igrao za Triglav i Geoplin Slovan. Na leto 2007. godine potpisao je za Fenerbahče u kojem je igrao čak osam sezonai osvojio gotovo sve što je mogao. PosleFenerbahčea igrao je u Darušafaki, Galatasaraju i Basašehiru iz kojeg je stigao u Orlovik.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatan transfer – bivši kapiten Fenerbahčea ide u treću ligu BiH!

Izvor: B92, 29.Okt.2019

Bivši reprezentativac Turske i Slovenije Emir Preldžić je u šokantnom transferu stigao u trećeligaški tim BiH, Orlovik iz Žepča...Kako prenose bosanskohercegovački mediji, ta informacija je povrđena iz kluba koji se učestvuje u trećem rangu takmičenja....."Seniorski tim u nedelju u 16:30...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.