Prekršajna prijava protiv navijača koji je udario košarkaša Cedevita Olimpije u Baru

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekršajna prijava protiv navijača koji je udario košarkaša Cedevita Olimpije u Baru

Crnogorska policija podnela je prekršajnju prijavu protiv maloletnog S.H. (17) jer je na utakmici Mornar - Cedevita Olimpija u Baru fizički udario košarkaša slovenačkog kluba.

Protiv njega je podnijeta prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama.

"S.H. je 2. novembra 2019. godine u Sportskoj dvorani Toplica u samoj završnici poslednje četvrtine košarkaške utakmice ABA lige, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je igrana između Mornara i Cedevita Olimpije iz Slovenije utrčao na teren i fizički napao igrača gostujuće ekipe", navodi se u saopštenju.

On je udario u telo igrača, koji tom prilikom nije zadobio povrede.

Nadležni tužilac je obavešten o događaju i izjasnio se da nema elemenata krivičnog dela.

Protiv maloletnika je nadležnom sudu podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, navodi se u saopštenju.

Meč Mornara i ekipe Cedevita Olimpija u petom kolu ABA lige obeležio je incident u finišu.

Nekoliko sekundi pre kraja, kada je meč bio rešen i čekalo se samo da vreme istekne, košarkaš gostiju Rajan Boutrajt je zakucao za konačnih 77:70, što je razljutilo domaću publiku. Jedan od navijača je utrčao na teren i udario Amerikanca navijačkom trubom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reakcija iz ABA, podneta prijava protiv navijača koji je udario beka Cedevita Olimpije (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019

Crnogorska policija podnela je prekršajnju prijavu protiv maloletnog S.H. (17) jer je na utakmici Mornar - Cedevita Olimpija u Baru fizički udario košarkaša slovenačkog kluba...Protiv njega je podnijeta prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.