Održan 40 dnevni pomen Dušanu Dudi Ivkoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 15:03

Održan 40 dnevni pomen Dušanu Dudi Ivkoviću

Počast legendi.

U subotu 23. oktobra 2021. godine održan je 40 dnevni pomen našem slavnom trofejnom selektoru Dušanu Dudi Ivkoviću.

Pomen je održan na Novom groblju u Beogradu, gde je Ivković sahranjen u porodičnoj grobnici, uz prisustvo članova porodice, ljudi iz sveta košarke i brojnih prijatelja legendarnog Dude.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

Pomenu Dušana Ivkovića prisustvovali su predsednik KSS, Predrag Danilović, Željko Obradović, Dejan Tomašević, Miroslav Berić, Zoran Savić, Miško Ražnatović, Dragan Todorić i mnogi drugi

Jedan od najuspešnijih evropskih i svetskih košarkaških trenera svih vremena napustio nas je 16. septembra u 78. godini života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MOĆNI PLAVCI: Čelsijevi Englezi razbili Norič

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021

Lagan dan na poslu za momke iz Londona...Fudbaleri čelsija ubedljivo su savladali Norič (7:0) u okviru devetog kola Premijer lige...Od samog starta su domaći krenuli svim snagama na gol gostiju. A prvi pogodak je postigao Mejson Maunt, to je bio njegov prvi gol u ovoj sezoni. Prednost Plavaca je duplirao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.