Obnovljeni košarkaški tereni na Novom Beogradu

Izvor: Press, 29.Jul.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljeni košarkaški tereni na Novom Beogradu

Na sportskom terenu u Studentskoj ulici na Novom Beogradu, koji je JKP „Zelenilo – Beograd” obnovilo u saradnji sa kompanijom „Roma”, danas je odigrana revijalna utakmica, saopšteno je iz tog gradskog preduzeća.
Foto: Beoinfo
Sanacijom postojećih i izgradnjom novih sportskih terena JKP „Zelenilo– Beograd” želi da podigne svest sugrađana o tome koliko je važan zdrav način života. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Na ovaj način se trudi i da omogući stvaranje novih prostora za rekreaciju koji će biti dostupni svim Beograđanima, bez obzira na to u kom delu grada žive, kao i da promoviše bavljenje sportom kao zdrav i zabavan način relaksacije. 

Koordinator za saradnju sa medijima i internu komunikaciju JKP „Zelenilo –Beograd” Gordana Miljojković rekla je da su osim ovog uređena još dva košarkaška igrališta u Ulici španskih boraca i Save Burića.

– U nastojanju da obnovimo što više površina, od velikog značaja je podrška društveno odgovornih kompanija koje različitim aktivnostima žele da doprinesu poboljšanju uslova u okruženju u kojem posluju – istakla je ona.

Na sva tri uređena terena postavljene su nove table za koševe, ugrađeni su novi obruči i mrežice, a tereni su obeleženi.

Na današnjoj utakmici na obnovljenom terenu učestvovali su novinari i mladi košarkaši iz tog dela Novog Beograda.

JKP „Zelenilo – Beograd” je u poslednje dve godine obnovilo 19 sportskih igrališta i, kako se navodi u saopštenju, sa tom praksom će i nastaviti.
 
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ova igrališta u Beogradu KRIJU JEDNU PREDIVNU TAJNU! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016

Novi Beograd i Zemun dobili su tri obnovljena košarkaška terena, zahvaljujući saradnji Roma company i JKP "Zelenilo-Beograd", a sa ciljem da se mladi motivišu da se više bave sportom...- Pokretanjem akcije sređivanja košarkaških terena u saradnji sa JKP "Zelenilo-Beograd" želimo da unapredimo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.