Mega: Oproštajna utakmica Deki Chao za Milojevića

Izvor: B92, 03.Jun.2020, 19:29

Mega: Oproštajna utakmica "Deki Chao" za Milojevića

Košarkaški klub Mega Bemaks organizovaće 11. juna oproštajnu utakmicu za doskorašnjeg trenera Dejana Milojevića.

Kako je saopšteno, Mega će ispratiti Milojevića na poseban način tako što će organizovati oproštajnu utakmicu „Deki Chao“, na kojoj će nastupiti timovi Mega Bemax i "Deki Chao".

Oproštajna utakmica biće organizovana u četvrtak 11. juna u hali Mega Factory u Beogradu sa početkom programa u 20 sati.

Tim "Mega Bemax“ će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa klupe predvoditi novi trener Mege Vladimir Jovanović, dok će ekipu ''Deki Chao“ voditi Dejan Milojević.

Za Milojevićev tim igraće bivši igrači Mege koje je trenirao, među koijma će biti Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, Nemanja Dangubić, Nikola Ivanović i drugi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.