Marjanović i Vučević na kampu Košarka bez granica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović i Vučević na kampu "Košarka bez granica"

Košarkaš LA Klipersa Boban Marjanović i član Orlanda Nikola Vučević kompletirali su spisak učesnika kampa "Košarka bez granica Evropa 2018", koji sutra počinje u Beogradu.

Marjanović i Vučević pridružili su se Nemanji Bjelici (Sakramento), Bogdanu Bogdanoviću (Sakramento), Geriju Herisu (Denver), Nikoli Jokiću (Denver) i Frenku Kaminskom (Šarlot), kao i košarkašicama Ani Dabović (LA Sparks) i Sonji Petrović (Feniks Merkjuri), koje će takođe učestvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na kampu, a svojevremeno su igrale u WNBA.

Na kampu će se pojaviti i čuveni trener San Antonija Greg Popovič, zatim generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac, njegov asistent Predrag Stojaković i mnogi drugi.

Kamp, koji se u Evropi organizuje po 17. put, okupiće 63 talentovanih devojčica i dečaka uzrasta do 17 godina iz 25 evropskih zemalja.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.