Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MZT doveo još jednog britanskog reprezentativca

Britanski košarkaški reprezentativac Devon van Ostrum postao je novi igrač MZT Skoplje.

Kako je saopštio skopski tim, Van Ostrum je potpisao ugovor koji važi do kraja Jadranske lige (ABA), s mogućnošću da bude produžen i za makedonsko prvenstvo.

Uprava makedonskog šampiona ističe da je riješila da, posljednjeg dana pralaznog roka, angažuje još jednog košarkaša "koji bi povećao konkurenciju u timu i koji bi bio od velike pomoći u borbi za opstanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u regionalnom takmičenju".

Dvadesečetvorogodišnji košarkaš visok je 193 centimetra i igra na obje bekovske pozicije, a od njega se očekuje da "popuni prazninu nakon odlaska Sulejmana Dijabatea".

Van Ostrum u Skoplje dolazi iz Grčke gdje je igrao za Koroivos. Na početku karijere je nastupao za špansku Baskoniju, a nosio je dres zagrebačke Cibone, finskog Kuvota i grčkog Arkadikosa.

Rođen je u Holandiji, a ima i državljanstvo Velike Britanije, čiji je seniorski raprezentativac kao i Danijel Klark, standardni prvotimac MZT Skoplje.

Devon van Ostrum bi u dresu skopskog tima trebalo da debituje na meču s Mega leksom u Skoplju, koji je zakazan za 28. januar.

(B92)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.