Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LITVANCI POKRADENI Ovo je je*ena šala, a ne košarka

Litvanci idu kući! Pokradena je selekcija sa Baltika u finišu susreta protiv Francuske. Pola minuta pre kraja utakmice, kod drugog slobodnog bacanja centra Jonasa Vančijunasa, Rudi Gober je uzdrmao obruč, što su sudije previdele, pa je umesto izjednačenja ostalo 76:75 za “trikolore”, a u sledećem napadu Nando de Kolo je postigao poene, ispostavilo se, presudne.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Litvanci su besni, selektor Litvanije Dainijus Adomaitis je bio ljut, posle kraja meča protestovao je kod arbitara, a i na konferenciji za medije bljuvao je vatru.
Sudije su odlučile drugi meč zaredom. Australijancima su pustili da igraju ragbi, a ovo sada što se dogodilo. Ovo je je*ene šala, a ne košarka. Zaustavite igru, pogledajte snimak. Ti ljudi provode dva meseca bez porodica i žrtvuju se, poštujte ih! Zbog čega se ulaže novac u video sistem? Samo ga pogledajte i biće fer. Došli smo ovde da igramo košarku, dajte trojici evropskih sudija da sude – rekao je selektor Litvanije.
U četvrtfinale idu Francuska i Australija, dok je Litvanija posle dva poraza od ovoh selekcija ispala iz trke za nokaut fazom Mundobasketa.
Well done @FIBA @FIBAWC ! Lithuania down by 1 point 30 sec left against France. THIS happens. No goaltending, no video review. De Colo sinks the jumper on the other end ending Lithuania’s World Cup. pic.twitter.com/Mf7eghUsQr
— Augustas Šuliauskas (@augis04) September 7, 2019
Francuzi posle drame izbacili Litvance, neefikasni Ameri bolji od Grka!



The post LITVANCI POKRADENI Ovo je je*ena šala, a ne košarka appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.