Košarkašice Vrbasa savladale ekipu Radničkog iz Kragujevca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2020, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Vrbasa savladale ekipu Radničkog iz Kragujevca

U 13. kolu Prve ženske lige, košarkašice Vrbasa uspele su da pred domaćom publikom u pravom košarkaškom trileru savladaju ekipu Radničkog iz Kragujevca.

Vrbašanke su vodile tokom većeg dela utakmice, ali meč je prelomljen tek u poslednjoj četvrtini.

Košarkašice Vrbasa upisale su četvrtu pobedu u ovoj sezoni prve ženske košarkaške lige Srbije, iako su gošće iz Kragujevca pretile do samog kraja.

Vrbašanke su do konačnih 75:71 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << došle zahvaljujući pre svega dobroj igri u odbrani i raspoloženim Janković, Gvero i Bijelović.

Najbolja u ekipi Radničkog iz Kragujevca bila je Snežana Čolić sa 19 poena i 6 skokova, a 13 poena dodala je Bojana Stevanović, što nije bilo dovoljno za 7. pobedu u takmičenju.

U narednom kolu košarkašice Vrbasa gostuju Radničkom u Nišu, a ekipu iz Kragujevca očekuje teška utakmica protiv Crvene Zvezde na domaćem terenu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.