Izvor: Radio 021, 01.Dec.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Voše iznenadili prvoplasirani Beograd

Porazivši prvoplasirani Beograd sa 97:91, košarkaši Vojvodine napravili su iznenađenje u 10. kolu Košarkaške lige Srbije.

Najavljivao je pre utakmice trener Vojvodine Filip Socek iznenađenje, čemu je oko 200 gledalaca na Spensu moglo i da svedoči. Igrači u "crveno-belim" dresovima porazili su prvoplasirani tim na tabeli, koji je u dosadašnjem toku prvenstva imao osam pobeda i samo jedan poraz.

Zanimljivo je da su Beograđani Vojvodinu dobijali u svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << četvrtinama, osim u drugoj. Međutim, te razlike nisu mogle da nadomeste onu koju je Voša napravila u drugoj četvrtini kada je dobila Beograd sa 23:15.

Pokušavali su Beograđani da dođu do izjednačenja, ali je Vojvodina uspevala da ih isprati i da ne dopusti da im se značajnije približe i ugroze pobedu.

U timu Vojvodine je odlično igrao Đorđe Dželetović koji je postigao čak 30 koševa, a pratili su ga Birovljev sa 19 i Prica sa 10.

Iako su pobedili, Novosađani nisu napredovali na tabeli, pa su i dalje sedmi u KLS. Ipak, izjednačili su se sa ekipama Zlatibora, Tamiša i Borca, koji takođe imaju 15 bodova, ali i bolju koš razliku.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.