Košarkaši Napretka gostuju lideru prvenstva

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2021, 11:55

Košarkaši Napretka gostuju lideru prvenstva

U meču 23. kola Košarkaške lige Srbije košarkaši aleksinačkog Napretka gostuju lideru prvenstva, ekipi zemunske Mladosti. Meč u hali sportskog centra "Master" počinje u 16 sati.

Nakon pobede nad ekipom Novog Pazara, pred Aleksinčanima je težak zadatak - gostovanje prvoplasiranoj Mladosti, učesniku ABA 2 lige i jednom od favorita KLS-a.

Novi trener Napretka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dušan Jelić doskora je bio pomoćni trener Zemunaca, pa će to biti dodatan podstrek da se njegovi igrači pokažu u dobrom svetlu.

U prvom meču Mladost je pobedila u Aleksincu, a sa nekoliko internacionalaca u timu, među kojima se izdvaja sjajni Dreksler koji je na pozajmici iz Partizana, favoriti su i u današnjem meču.

Mladost je ubedljivo prva sa 21 pobedom i jednim porazom, dok je Napredak na 12. mestu sa 8 pobeda i 14 poraza.

Početak utakmice zakazan je za 16 sati, a ljubitelji košarke meč mogu da prate na ovom linku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.