KOŠARKAŠKI SAN JE SVE BLIŽI: Predsednik Srbije postao po drugi put student (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 09:21

KOŠARKAŠKI SAN JE SVE BLIŽI: Predsednik Srbije postao po drugi put student (FOTO)

Aleksandar Vučić uz svoje ime već ima jednu diplomu sa Pravnog fakulteta.

Da li se sprema košarkaški bum? Trener Crvene Zvezde? Možda trener reprezentacije Srbije? Što da ne! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sprema se za novi izazov u svom životu.

Na svom instagram profilu naš predsednik je objavio fotografiju da je postao novi student Visoke sportske škole strukovnih studija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Aleksandar Vučić uz svoje ime već ima jednu diplomu sa Pravnog fakulteta, gde je bio jedan od najboljih studenata koji je završio sa prosekom "deset". A sada u novi izazov je krenuo sa izjavom:

- Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta - Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova - napisao je Aleksandar Vučić na svom instagram profilu.

Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta - Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova. 🏀

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 18, 2020 at 12:00am PDT

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u okviru turneje "Budućnost Srbije" koristio svaki trenutak da sa mališanima odigra partiju basketa. Takođe, predsednik je pre nepunih mesec dana najavio da će postati ponovo student i upustiti se u nove akademske izazove. On je tom prilikom rekao da mu je želja da trenira "klince" u malom klubu i da aspiracije ka vođenju nekih velikih košarkaških klubova nema.

- Trudio bih se da radim marljivo. Neka moja neispunjena želja je da treniram neke klince. Nekog kluba, zemunske Mladosti ili nekog Ušća. Neke pionire ili kadete, klince. To mi je najveća želja! Ne, samo mali klub. Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite - rekao je on tada i dodao:

-Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san... - istakao je predsednik tom prilikom, a svoju želju je danas i realizovao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić ponovo student, pokazao novi indeks: Krećem u ostvarenje dečačkih snova FOTO

Izvor: B92, 18.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" da je upisao novi fakultet...Uz indeks i košarkašku loptu poručio je da je srećan što posle mnogo godina kreće u ostvarenje dečačkih snova..."Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta - Visoke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.