Istorijski transfer Barselone: Menja fudbalere za košarkaša?!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Avg.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijski transfer Barselone: Menja fudbalere za košarkaša?!

Mađarski krilni košarkaš Adam Hanga (27, 201) biće igrač koji će zameniti Aleksa Abrinjesa u Barseloni.

To, ipak, nije glavna zanimljivost u vezi sa transferom igrača Laboral Kuče, već je to dogovor dva kluba u koji su, pored Hange, uključeni i fudbaleri katalonskog kluba?!

Naime, kako pišu specijalizovani košarkaški portali, KK Barselona (koja funkcioniše u okviru Fudbalske sekcije) platiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << određeno obeštećenje klubu iz Vitorije, a FK Barselona ustupiće nekoliko fudbalera (ne navodi se koliko) Fudbalskom klubu Alaves iz Vitorije čiji je gazda isti čovek koji vodi glavnu reč i u Laboralu - Hosean Koreča.

Deportivo Alaves, finalista Kupa UEFA iz sezone 1998/99, posle deset godina vratio se u elitni rang španskog fudbala.

Za sada, nije poznato koji igrači Barselone će biti prosleđeni novom/starom članu Primere.

Ovo, međutim nije prvi primer razmene fudbalera za košarkaša.

Sličan transfer dogodio se pre tri godine u Turskoj kada je Galatasaraj, u zamenu za Furkana Aldemira, u FK Karšijaku poslao trojicu fudbalera.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Barselona mijenja fudbalere za košarkaša

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2016

Mađarski krilni košarkaš Adam Hanga (27, 201) biće igrač koji će zamijeniti Aleksa Abrinjesa u Barseloni...To, ipak, nije glavna zanimljivost u vezi sa transferom igrača Laboral Kuče, već je to dogovor dva kluba u koji su, pored Hange, uključeni i fudbaleri katalonskog kluba?!..Naime, kako...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.