Evropsko zlato, pa ugovor sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropsko zlato, pa ugovor sa Partizanom!

Još jedan potpis u Partizanu, crno-beli još jači!

Juniorski košarkaški reprezentativac Tadija Tadić potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa Partizanom, a za crno-bele igraće u naredne četiri godine.

Kako se navodi na sajtu crno-belih, plejmejker Tadić je 1999. godište, osvojio je zlatnu medalju na nedavno završenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropskom prvenstvu za juniore i igrao je u omladinskoj školi Partizana.

Ugovore sa Partizanom potpisali su i dosadašnji igrači Dinamika bek Andreja Stevanović i krilo Strahinja Gavrilović. Oni su prošle sezone saradjivali sa sadašnjim trenerom Partizana Miroslavom Nikolićem.

Stevanović je rodjen 1995. godine, a pre Dinamika igrao je za Borac iz Čačka, aleksinački Napredak i Radnički iz Kragujevca.

Gavrilović je 1993. godište i igra na pozicijama krilnog centra i niskog krila. Pre sezone u Dinamiku proveo je četiri godine na Univerzitetu Južna Kalifornija, gde je nastupao u NCAA ligi.

Sva trojica igrača već nekoliko nedelja treniraju sa crno-belima i večeras će igrati u test meču protiv Igokee.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda promovisala petoricu novih profesionalaca (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2017

Petorica fudbalera iz omladinske škole Crvene zvezde potpisala su danas profesionalne ugovore sa klubom...Fudbalski klub Crvena zvezda rešen je da u godinama koje slede kroz prvi tim afirmiše neke nove Grujiće i Ristiće...U tu svrhu danas su sa petoricom fudbalera iz omladinskog pogona potpisani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.