Duška Ivanovića već povezuju sa evroligašem

Izvor: B92, 21.Okt.2023, 23:29

Duška Ivanovića već povezuju sa evroligašem

Košarkaški klub Baskonija razmišlja o smeni trenera Đoana Penjarohe.

Ovaj stručnjak gotovo da se suočava sa ultimatumom u vidu trijumfa nad Unikahom u nedelju u okviru španskog prvenstva.

Baskonija je šampionat solidno počela, ima skor 4-1, ali to nikako ne može da se kaže za Evroligu, gde su slavili samo nad Albom (1-3).

Još letos je bilo neizvesno da li će Penjaroha ostati, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Baskonija dugo bila u Top 8 elitnog takmičenja, ali je na kraju ostala bez istog.

Takođe, u četvrtfinalu španske lige pali su posle susreta sa Huventudom.

Čitava ova priča poklopila se sa odlaskom Duška Ivanovića iz Crvene zvezde, a španski mediji već počinju sa spekulacijama.

Crnogorski stručnjak je u tri mandata sedeo na klupi tima iz Vitorije: od 2000. do 2005, između 2008. i 2012, kao i od 2019. do novembra 2021. godine, kada je otpušten posle lošeg starta sezone.

Najveći uspesi sa ovim klubom su mu tri titule prvaka Španije, kao i osvojena tri Kupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.