Darko Miličić se vraća na košarkaški teren

Izvor: RTS, 17.Sep.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Miličić se vraća na košarkaški teren

Nekadašnji košarkaš Bostona Darko Miličić vraća se na košarkaški teren, pošto će igrati za ekipu "I come to play", koja se takmiči u Drugoj muškoj regionalnoj ligi. Miličić, koji je 2003. godine izabran kao drugi pik na NBA draftu, karijeru je završio u 28. godini.
Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Miličić posle sedam godina od rastanka sa Bostonom, ponovo će izaći na košarkaški teren.

"Drago mi je što ćemo moći da pomognemo da mladi stasaju i što akcija ima pre svega humani karakter. Naravno, potrudićemo se svi da napravimo i takmičarski rezultat. Polako", rekao je Miličić za košarkaski sajt "Basketball sphere".
Članovi tima "I come to play" biće još nekoliko bivših reprezentativaca Branko Cvetković, Jovo Stanojević, reprezentativac u basketu tri na tri Dušan Domović Bulut, Dragan Ćeranić...
Grupa nekadašnjih profesionalaca već izvesno vreme za svoju dušu igra "pet na pet" iz tog druženja rodila se ideja da svoja ikustva i znanja prenesu mlađim naraštajima tim/projekat "I come to play", u kome "asistiraju" grad Novi Sad i američka ambasada. 
S obzirom na to da je Miličićev poslednji tim bio Boston, bila je neophodna ispisnica iz SAD kako bi on mogao da se registuje u novom klubu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mediji: Darko Miličić se vraća košarci i igraće za novosadski klub

Izvor: Radio 021, 17.Sep.2019

Nekadašnji igrač Hemofarma i reprezentativac Srbije, koji je 2003. izabran kao drugi pik na NBA draftu, odlučio je da sedam godina nakon prekida karijere ponovo igra košarku.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.