DATOME PRED DERBI: U Srbiji svi znaju da igraju košarku

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DATOME PRED DERBI: U Srbiji svi znaju da igraju košarku

Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini
Stari znanac Luiđi Datome ovako je za naš portal analizirao predstojeći meč:
Naša kladionica nudi kvotu 1.95 za pobedu Grčke nad Brazilom sa više od 13 poena razlike.
Srbija je nesporni favorit. Ima sve: talenat, visinu, dugačku klupu, svi znaju da igraju i svako ko uđe doprinese nečim.
Italija ?
Prvi mini-cilj je ostvaren, idemo u drugu fazu. Igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smo solidno prve dve utakmice, ali svi znamo da pravi ispit tek predstoji. Hvatamo formu, iz meča u meč igramo bolje. Galinari i ja smo dugo bili odsustni zbog povreda, ali sada je sve u redu…
Ostaješ u Fenerbahčeu ?
Da, imam još jednu godinu ugovora – kaže Datome.
Daniel Haket (rekao je da mu se prezime izgovara tako a ne Heket) bio je više nego ljubazan.
Čeka nas “gran bataglia” (velika bitka)…Srbija je u prvim utakmicama potvrdila klasu i verujem opravdala prognoze koje je vide u final usa SAD. Očekujem drugačiju utakmicu od onih na turnirima. Izgubili smo dva puta, ali nismo bili ni kompletni ni uigrani jer su Datome i Galinari bili rekonvalscenti. Sada smo OK, ali pravi ispit je meč sa Srbijom, posle meča ćemo znati gde smo i šta možemo.
Šta su ciljevi Italije u Kini i šta bi bio uspeh ?
Cilj je da igramo dobro i stignemo što dalje. Minimalna želja je plasman na pre-olimpijski turnir, nadam se da ćemo je ostvariti – rekao je Haket.

The post DATOME PRED DERBI: U Srbiji svi znaju da igraju košarku appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Amerikancima super što igraju dosadno, imaju poruku i za Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019

Njih sve podseća na prošla prvenstva, a kažu da kada bude vreme, razbudiće se. Pogađate protiv koga....Amerikanci posle prve pobede protiv Češke smatraju da je sve dobro krenulo, da je odlično što su "dosadni", dok druge reprezentacije pokazuju svoj potencijal..."Znam da će sada svi gledati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.