Čović ostaje veran FMP-u, stiglo još jedno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović ostaje veran FMP-u, stiglo još jedno pojačanje!

Još dva potpisa u ekipi aktuelnog vicešampiona Srbije.

Košarkaški klub FMP iz Železnika danas je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da su potpisana još dva nova ugovora.

Dosadašnji kapiten ''Pantera'', 29-godišnji plejmejker Filip Čović ostaje i naredne sezone u FMP-u, pošto je potpisao novi jednogodišnji ugovor.

Ali, to nije sve.

FMP je od danas jači i za 26-godišnjeg beka Marka Jeremića, koji se obavezao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na dvogodišnju vernost klubu iz Železnika. Došao je iz kruševačkog Napretka, gde je bio najefikasniji igrač tokom takmičarske sezone 2016-2017. Pre Napretka nastupao je za ekipe Mladosti iz Mrkonjić Grada (Republika Srpska), kao i za novosadsku Vojvodinu.

FMP je tako nastavio sa pojačavanjem prvog tima za predstojeću sezonu u kojoj ovu ekipu očekuju brojni izazovi.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, posle serije prijateljskih utakmica, KK FMP pripreme za novu sezonu počinje nastupom u Superkupu ABA lige koji se održava od 19-22. septembra u Baru.

U prvoj utakmici novoformiranog takmičenja, FMP će igrati protiv Cedevite.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

‘PANTERI’ SE POJAČALI: Kapiten potpisao novi ugovor, stigao i Jeremić

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2017

FMP Železnik je saopštio da je potpisao ugovor sa još dvojicom igrača.. Dosadašnji kapiten “pantera“, 29-godišnji plejmejker Filip Čović ostaje i naredne sezone u FMP-u, pošto je potpisao novi jednogodišnji ugovor.. Ugovor sa aktuelnim vicešampionom Srbije potpisao je i Marko Jeremić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.