Argentina i Brazil izborile plasman na OI

Izvor: Politika, 11.Sep.2011, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentina i Brazil izborile plasman na OI

BUENOS AIRES – Košarkaške reprezentacije Argentine i Brazila plasirale su se na Olimpijske igre u Londonu sledeće godine, pošto su izborile plasman u finale južnoameričkog kvalifikacionog turnira u gradu Mar del Plata.

Argentina je jutros u polufinalu savladala Portoriko sa 81:79, a najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Luis >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Skola sa 27 poena.

Selekcija Brazila imala je nešto lakši posao, pošto je u polufinalu pobedila Dominikansku Republiku sa 83:76. Najzaslužniji za uspeh „karioka” bio je Marselo Mašado sa 20 poena.

Finalni duel Brazila i Argentine igra se u ponedeljak od 2.15 ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Tanjug

objavljeno: 11/09/2011
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Argentina i Brazil izborile plasman na OI

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Sep.2011

Košarkaške reprezentacije Argentine i Brazila plasirale su se na Olimpijske igre u Londonu sledeće godine, pošto su izborile plasman u finale južnoameričkog kvalifikacionog turnira u gradu Mar del Plata...Argentina je u polufinalu savladala Portoriko sa 81:79, a najefikasniji u pobedničkoj ekipi...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.