ALIMPIJEVIĆ: Imali smo šut za pobedu, ali to je košarka

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALIMPIJEVIĆ: Imali smo šut za pobedu, ali to je košarka

Crveno-beli bili blizu iznenađenja u Kaunasu.

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević može da bude zadovoljan partijom crveno-belih u prvom kolu Evrolige i pored poraza od Žalgirisa rezultatom 78:76.

EVROLIGA: Marković i Dženkins startovali pobedom (FOTO)

Zvezda BEZ Kešelja protiv Žalgirisa (FOTO)

- Odlučili su detalji, a to je ovoga puta bilo građenje pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košem u prvom poluvremenu. Zvezda ima pet igrača koji nisu igrali u Evroligi, a sada smo izašli pred 14.000 navijača Žalgirisa – istakao je Alimpijević.

Strateg crveno-belih žali zbog poslednjeg napada koji nije rešio Ročesti. Američki plejmejker je promašio trojku u poslednjoj sekundi.

- Imali smo šut za pobedu na kraju meča. Ali, to je košarka – nekada pobediš, nekada izgubiš. Čestitam Žalgirisu i njegovom treneru Jaskevičijusu - konstatovao je Alimpijević.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alimpijević: Drago mi je što smo ovako igrali

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2017

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da je izuzetno teško igrati protiv Žalgirisa u njegovoj hali...Zvezda je na startu Evrolige poražena od litvanskog šampiona 78:76. Crveno-beli su imali šut za pobedu, ali je Amerikanac Tejlor Ročesti bio neprecizan..."To je košarka. Nekad pobediš,...

Nastavak na N1 televizija...

Te sitnice pobedu znače, ovo je izjava Dušana Alimpijevića

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017

Trener Crvene zvezde je imao razloga za zadovoljstvo uprkos porazu u Kaunasu...Start Evrolige je doneo i prvi poraz Crvene zvezde, naš aktuelni šampion je izgubio od Žalgirisa u Kaunasu rezultatom 78:76...Dosta detalja je ostavljeno na popravku nakon ovog duela, Crvena zvezda će imati težak posao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.