Kawasaki sprema potpuno novi ZX-10R

Izvor: AutoBlog, 09.Okt.2020, 20:01

Kawasaki sprema potpuno novi ZX-10R

Kawasaki je uvek imao filozofiju da nešto što je pokvareno ne treba ni popravljati, a to se pogotovo odnosi na WSBK, gde Džonatan Rea godinama dominira na Ninja ZX-10R motociklu. Za narednu godinu, Japanci ipak spremaju potpuno novi model, koji bi trebalo da timu da dodatnu prednost nad Panigale V4 R i nedavno predstavljenim M1000RR. Kawasaki Ninja ZX-10R je već pretrpela manja poboljšanja, koja su bila dovoljna da nastavi dominaciju u šampionatu. Ducati Panigale V4 R je pokazao da ima dosta potencijala, a u kompaniji nisu čekali da vide šta će se dogoditi ako i italijanska mašina pretrpi promene u izdanju za 2021. Uz Hondu i novi CBR1000RR-R Fireblade SP, koji...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Kawasaki predstavio novu "zver"

Izvor: B92, 09.Okt.2020

Kawasaki je uvek imao filozofiju da nešto što je pokvareno ne treba ni popravljati, a to se pogotovo odnosi na WSBK, gde Džonatan Rea godinama dominira na Ninja ZX-10R motociklu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.