Jovanović: Savez za Srbiju nije tema kojom se DSS bavi

Izvor: N1 televizija, 31.Okt.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Savez za Srbiju nije tema kojom se DSS bavi

Predsednik Demokratske stranke Srbije izjavio je da eventualno članstvo u opozicionom Savezu za Srbiju (SzS) nije tema kojom se ta stranka bavi.

"Savez za Srbiju nije tema kojom se bavimo. Nastavljamo da gradimo novi DSS, i samostalno ga politički gradimo", rekao je Jovanović agenciji Beta.

Jovanović je ocenio da su Srbiji potrebne korenite promene političkog sistema i ljudi koji učestvuju u političkom životu.

"Uskoro izlazimo sa političkom platformom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odnosno prioritetima šta treba da se uradi u Srbiji", dodao je on.

Dnevni list Politika ranije je objavio da DSS neće biti deo opozicionog SzS i da je to zaključak većine članova Predsedništva te stranke i njenog lidera.

Prema saznanjima tog lista, ta stranka je "definitivno prelomila", a kako se navodi DSS "ne želi da učestvuje u vrtešci koja je već viđena i koja provereno nije dala rezultate".
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.